Apartamente de vânzare București – Cel mai bun raport calitate / preț – inovație și optimizare

În ultima perioadă, în contextul schimbărilor care au loc în întreaga Europă și care, în mod indirect, ne afectează pe toate palierele, piața imobiliară din România a înregistrat o creștere accelerată a prețurilor pentru case sau apartamente. Acest lucru nu îi împiedică, însă, pe oameni să cumpere în continuare locuințe, mai ales în condițiile în care incertitudinea evoluției pieței este un lucru real. Impactul direct pe care fluctuațiile economiei l-a avut asupra dezvoltatorilor nu a fost mereu unul favorabil, unii dintre aceștia neputând livra la timp facilitățile promise.


Apartamente de vânzare București – dezvoltate de h4l

Pe o piața imobiliară în continuă mișcare, unde locuințele sunt livrate pe bandă rulantă, h4l se diferențiază de ceilalți dezvoltatori prin grija pe care o acordă calității vieții viitorilor locatari din cartierele proiectate și în curs de construcție. 

Noi, echipa h4l, credem cu tărie că putem redefini standardele la care se construiesc apartamente de vânzare în București și în România și că ne putem alinia la viziunea țărilor din vest unde sustenabilitatea și inovația primează de fiecare dată.

Bazându-ne pe o experiență de peste 20 de ani în domeniul imobiliar și cu o echipă de peste 150 de profesioniști, noi am pornit de la nevoia de a construi locuințe cu prețuri accesibile pentru persoanele cu venituri medii, locuințe care să le îmbunătățească nivelul calității vieții. Investiția nostră a depășit 750 de milioane de euro, având în vedere că momentan construim peste 4 200 de apartamente de vânzare în București, Brașov și Constanța. Scopul nostru este ca până în 2035 să facem disponibile peste 50 000 de apartamente, în cel puțin 5 orașe din România.

Citește articolul integral aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: