Casă de vânzare București – alternativa h4l THE VILLAGE București

 

Iubești viața în București și nu ai renunța la ea, dar îți dorești să atingi un echilibru și să te bucuri de mai multă liniște, intimitate și de mai mult spațiu. În același timp, prețuiești conexiunea cu natura și ai vrea să ai parte de ea mai des. Poate nu te-ai gândit de prea multe ori la asta, sau poate că gândul nu-ți dă pace – o casă în București ar fi răspunsul la aceste frământări, iar tu ai obține echilibrul la care ai visat. Iată ce trebuie să ai în vedere așa încât această alegere să-ți aducă numai beneficii, tu știind că ai ales corect și asumat.

Bugetul alocat pentru o casă de vânzare București

Randare interior apartament 4.5, h4l THE VILLAGE, casă de vânzare București

De obicei, bugetul este cel care stabilește termenii căutării. Dacă îți dorești o casă de vânzare București care să fie relativ aproape de centrul capitalei, cu un acces facil și rapid, fără timp pierdut în trafic, atunci trebuie să știi că o astfel de locuință va avea un preț estimativ de pornire de la 115.000 de euro (acesta este prețul de pornire al unei case în complexul h4l THE VILLAGE, în anul 2022). Asta, bineînțeles, dacă vorbim despre o casă, cu 2 camere, un etaj și un spațiu verde pe post de grădină proprie, de dimensiuni cuprinse între 30-70 mp, în acest preț. De cele mai multe ori, această casă de vânzare București este dispusă pe 2 planuri, parter și etaj 1. În funcție de dimensiunile pentru care optezi, dacă îți dorești o casă mai mare, cu mai multe dormitoare și cu o grădină mai spațioasă, atunci prețul va crește.

Tipul de casă de vânzare București în cartierul h4l

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, casă de vânzare București

În cazul caselor din ansamblul rezidențial h4l THE VILLAGE, ai la dispoziție două variante de locuințe: casele cu grădină și TOWNHOUSE-urile. Acestea vin în mai multe sub-variante, care diferă în funcție de poziționarea în cartier, de dimensiuni, compartimentare și numărul de etaje.

Casele cu grădină h4l sunt o construcție hibrid, unică în România, care preia cele mai bune elemente de la apartament și de la casă oferind mai multă liniște, într-un cartier “aerisit”, cu o densitate a populației foarte mică, regim de înălțime redus și grădină proprie. Acestea au regim de înălțime P+1 și suprafețe utile cuprinse între 52 și 129 mp. Fiecare casă are grădină proprie, cu suprafețe între 30 și 70 mp. Toate camerele de la parter au ieșire în grădină, pentru a te putea bucura pe deplin de natură.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: