Case de vânzare în București – cum să aleg o casă în capitală, în funcție de 10 criterii importante

O casă în București este visul multora dintre noi, mai ales când ne dorim să îmbinăm utilitatea vieții urbane (cu toate avantajele ei culturale, educaționale și cele ce țin de dinamica locului de muncă), cu sentimentul plăcut de a avea o casă, cu grădină proprie. Acest vis poate deveni realitate cu ușurință, câtă vreme ne informăm din timp referitor la 10 dintre cele mai importante criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem una dintre ofertele de case de vânzare București.

1. Zona și amplasamentul cartierului de case

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, randare exterioară, case de vânzare București

Cu siguranță zona de case pe care o vom alege va beneficia de mai multă liniște și mai puțină aglomerație, mai puțină poluare fonică și atmosferică, îndeplinindu-ne dorința de a restabili conexiunea cu natura, către care tindem cu toții. De exemplu, casele din cartierul h4l THE VILLAGE, se află într-o zonă verde, liniștită pe malul Lacului Șaulei, la 5 minute de Pipera Plaza și 10 minute de zona office Bucharest Business District (deplasare cu mașina). Pe 147.500 mp, se construiesc 1136 de case (P+1) cu grădină între 35 și 70 mp și 148 de case (P+2) cu grădină între 100 și 200 mp cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, la un nivel de calitate a locuirii premium, stabilind noi referințe pentru România.

2. Accesul către zonele de interes

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life

Acest aspect contează pentru noi atunci când ne gândim la rațiuni ce țin de accesibilitate către zonele care ne interesează cel mai mult. Aici este bine să alegem o zonă în care accesul către instituții importante (școli, grădinițe, spitale), centre comerciale ori loc de muncă se face ușor, fără prea mult timp petrecut în trafic. Ar fi ideal ca zona pe care o alegem să pună accent pe noile tendințe în sustenabilitate, iar în cazul în care deținem mașini electrice sau dorim sa achiziționăm una pe viitor, să ne asigurăm că parcările din cartier au stații de încărcare electrică. De asemenea, să verificăm și dacă infrastructura din noul cartier de case de vânzare București este pregătită pentru biciclete și trotinete, pentru a face cât mai multă mișcare și a economisi resurse importante.

3. Calitatea tehnică a construcției

h4l THE VILLAGE, pentru cei care își doresc mai mult, case cu grădină, randare exterioară,case de vânzare Bucureșt

Este important să se folosească cele mai bune materiale, atât din punct de vedere al durabilității acestora (pentru siguranța și sănătatea rezidenților), cât și al efectelor lor în timp față de mediul înconjurător. Construite cu materiale sustenabile, casele din h4l THE VILLAGE au o arhitectură modernă, echilibrată, cu focus pe a conserva și a pune în valoare zona verde a lacului, dar și de a respecta conceptul central și misiunea h4l – însuflețește viața. Pe de altă parte, sistemul de proiectare utilizat 3D BIM permite arhitecților, constructorilor și inginerilor responsabili de structură și de instalații să lucreze pe modele 3D integrate. Astfel, totul este optimizat, iar riscurile aferente proceselor de proiectare și management al calității (verificare pe șantier) sunt aproape inexistente.

4.  Plan și compartimentare pentru case de vânzare București

Randare interior apartament 4.5, h4l THE VILLAGE, casă de vânzare București

Alegerea unei case este strâns legată și de dorința de a avea mai mult spațiu, de zone bine delimitate în interior, cât și la exterior, care să-și servească bine scopul. Câtă vreme se urmărește ca în cadrul locuinței să existe spații generoase, care să aducă un real folos și confort, casa capătă sens și personalitate, devenind locul de întâlnire al valorilor, aspirațiilor și al activităților preferate ale membrilor familiei ce o locuiesc.

5. Finisajele unei case de vânzare București

Randare interior apartament 4.14, h4l THE VILLAGE, case de vânzare Bucureșt

Am putea spune că finisajele dau tonul în designul ulterior al casei, acestea fiind un punct important de plecare, oferind posibilitatea de a o amenaja în stilul dorit. Pe lângă rolul artistic, finisajele sunt importante și în izolația termică și fonică. Este recomandat ca materialele folosite să fie prietenoase cu natura, dar și cu sănătatea oamenilor. În acest sens, combinația de izolație termică din vată bazaltică și fațada ventilată va genera o bună permeabilitate a vaporilor, împiedicând mucegaiul să se dezvolte. Izolația fonică dintre etaje va oferi mai multă intimitate, relaxare, lăsând fiecare membru al familiei să-și desfășoare activitățile preferate nestingherit.

Citește despre celelalte 5 criterii în articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: