Case de vânzare Pipera – legătura dintre prețul de vânzare și calitatea construcției

Probabil că nu de multe ori ai auzit, atunci când te-ai decis să-ți cumperi o casă, faptul că zona spre care te orientezi are și ea propriul cost, adăugat la prețul casei alese. De altfel, dacă îți cauți o casă în Pipera, poate că știi deja că prețurile la casele din această zonă a Bucureștiului sunt exclusiviste.

Practic, conform unui principiu binecunoscut în marketing, prețului pentru utilitatea directă (care însumează toate costurile necesare realizării acelei case) i se va adăuga o valoare, care va reprezenta suma dintre utilitatea directă și cea adițională. Valoarea adițională reprezintă, așadar, acel cumul de motive pentru care tu, ca potențial cumpărător ești gata să achiți orice sumă pe casa pe care ți-o dorești. Așadar, ce anume produce declicul din mintea ta atunci când vrei, cu orice preț – la propriu, să cumperi o casă în Pipera?

De ce este cartierul Pipera atât de popular

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life

Cartier suburban situat în partea de nord-est, zona verde a Bucureștiului, Pipera este o zonă comercială, rezidențială și un centru prestigios de educație internațională și bilingvă (peste 10 unități de învățământ). Aceasta se bucură și de un amplasament aproape de multe cadre naturale spectaculoase (pădurea Băneasa, precum și Lacul Pipera, Lacul Șaulei și altele) mult râvnite de bucureștenii care locuiesc în zone de blocuri, aglomerate ori înghesuite, cu puțină vegetație.

Pipera este și centru corporativ în care o parte însemnată din populația Bucureștiului lucrează ori către care se deplasează zilnic pentru a munci. Pe lângă asta, este o zonă plină de oportunități culturale, educaționale, spații dedicate de agrement și de divertisment unice în capitală, motiv pentru care este o atracție importantă pentru mulți oameni, care petrec mult timp în trafic (venind din alte cartiere ale Bucureștiului) pentru a le accesa.

Simpla idee de a fi atât de aproape de aceste ocazii plăcute de a-ți petrece timpul calitativ va adăuga valoare zonei în care tu vrei să-ți cumperi o casă. Aceste momente mici, dar importante, vor cântări în favoarea deciziei de a achiziționa case de vânzare Pipera, tocmai pentru că știi că aici vei putea să-ți îndeplinești mai ușor și mai rapid nevoile, indiferent de natura lor.

Valoarea reală pentru case de vânzare Pipera

h4l THE VILLAGE, TOWNHOUSE, pentru cei care își doresc mai mult, randare exterioară

La o simplă căutare de case de vânzare Pipera pe site-urile de imobiliare, vom vedea listări de prețuri deosebit de mari, care prezintă, într-adevăr, facilități de lux: piscină, număr mare de camere, arhitectură impozantă, dotări de ultimă generație, proximități de școli internaționale și multe altele. 

Cu toate acestea, oricât de multe avantaje ale acestei zone am lua în considerare, pentru o serie de imobile aflate la vânzare, prețurile existente acum nu sunt justificate, sunt prea mari. Prețul pentru case de vânzare Pipera este, în multe cazuri, mai mare decât valoarea reală și utilitară a construcției în sine și, în consecință, nu este corelat cu impactul pe care îl are de fapt asupra vieții locatarilor.

Citește articolul integral aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects :

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: