Case Pipera – vedere de ansamblu și alternative


Pipera este o zonă foarte importantă din București, un conglomerat de unități educaționale foarte bune, precum și un ecosistem corporativ în care o bună parte din bucureșteni lucrează și spre care se deplasează zilnic din alte zone. Pe lângă binecunoscutul fapt de a avea acces la parcuri, grădini și zone de agrement inedite, Pipera este un loc în care mulți oameni și-ar dori să locuiască, datorită accesului facil către serviciile de sănătate, educaționale, culturale și de recreere.

Gamă variată de case de vânzare Pipera

Randare interior apartament 4.14, h4l THE VILLAGE, case Pipera

Atunci când cauți o casă în zona Pipera, deja unul dintre cele mai importante criterii de căutare l-ai stabilit deja, locul. Știi care este aria de interes pentru tine și în funcție de acest lucru vei alege una dintre acele case Pipera, cu care vei rezona cel mai mult.

Ai posibilitatea să alegi o casă într-unul din ansamblurile rezidențiale ridicate recent în zonă, sau poți alege dintre cele de sine stătătoare, care sunt construite deja de câțiva ani și date spre vânzare. Oferta este deosebit de largă, iar proiectările de lux, specifice întregii zone, sunt printre primele în lista de căutare.

Prețurile încep de la 115.000 de euro (acesta este prețul de pornire pentru o casă cu grădină din cartierul h4l THE VILLAGE) și ajung până la 800.000 de euro și chiar mai mult, dacă vorbim despre vile somptuoase, cu design exclusivist. Cele mai multe case de vânzare Pipera au între 4 și 7 camere și cuprind și terase, curți spațioase și dotări premium. La prima vedere, accentul cade pe opulență, așadar cele mai multe sunt inaccesibile pentru o bună parte din populația Bucureștiului ori pentru cei care își doresc locuiască în Pipera și să se bucure din plin de facilitățile zonei, dar care au venituri mici, chiar medii.

Case Pipera sub un concept inedit

h4l THE VILLAGE, pentru cei care vor mai mult, h4l, home 4 life, case Pipera

Spre deosebire de opțiunile pe care un potențial cumpărător le are la o primă căutare pe internet, h4l THE VILLAGE oferă o gamă largă de case cu grădină P+1 și TOWNHOUSE-uri P+2. În plus acestea sunt potrivite mai multor tipuri de buget alocat pentru cumpărarea unei case Pipera. Vei putea alege dintr-o serie de peste 20 de configurări diferite de case cu grădină, cu suprafețe ale spațiului verde cuprins între 30 și 70 de mp. Mai mult decât atât, ți se oferă ocazia de a accesa o construcție hibrid, unică în România, care preia cele mai bune elemente de la apartament și de la casă. Astfel, dacă ceea ce cauți este o casă de dimensiuni mici, de tipul unui apartament cu două camere, dar cu spații ofertante, generoase și care își îndeplinesc atent scopul, fără spații de umplutură și inutilizabile, atunci o astfel de casă ți se potrivește.

Citește articolul integral aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: