Cum știi că programul Prima Casă este potrivit pentru tine

Achiziționarea unei case noi este o decizie deosebit de importantă și îți dorești ca aceasta să însumeze toate speranțele și visele tale, materializate într-o construcție solidă, durabilă, sustenabilă și, bineințeles, benefică pentru sănătatea ta. Dacă ești hotărât să începi demersurile în a alege o casă potrivită pentru tine și familia ta, aceasta fiind prima achiziție imobiliară pe care o faci, atunci ai privilegiul de a accesa un credit de tip Prima Casă. Mai jos am surprins pașii pe care trebuie să-i urmezi în această experiență, pentru ca totul să decurgă rapid și ușor.

Prospectarea pieței și alegerea unei zone de căutare

Cu siguranță există o zonă în oraș pe care o preferi și în funcție de care vei prospecta piața imobiliară pentru alegerea locuinței ideale. Această zonă este fie aproape de zonele tale de interes, fie îți permite accesul către facilități de care nu te poți lipsi. Mai mult, poate că o preferi tocmai pentru că îți ușurează experiențele de zi cu zi și te face să te simți ”de-al locului”.

Deși iubești muzica orașului și te-ai obișnuit cu ea – deja face parte din cotidian – ți-ai dori ca noua casă să îți aducă o oază de liniște și să fie mediul în care te debarasezi de toate grijile și stresul acumulate peste zi. Așadar, ar fi excelent dacă locuința ta ar fi plasată în mijlocul urbanului, aproape de toate beneficiile lui, dar cumva retras și oarecum rupt de ritmul și muzica lui amețitoare.

Mai mult decât atât, în zilele noastre, pe fondul unei nevoi din ce în ce mai acute de a fi aproape de natură, de a te bucura de activități în aer liber, sau pur și simplu de savurarea unei cafele pe propria terasă, îți dorești ca noua ta casă să îți ofere posibilitatea unei extensii exterioare, pentru contactul direct cu viața de afară. Te poți orienta astfel, către o locuință care să aibă inclusă o terasă generoasă, dar aceasta să și facă parte dintr-un ansamblu rezidențial cu spații dedicate, pentru o viață intracomunitară animată și împlinită.

Prețul unei locuințe noi și accesarea fondurilor necesare pentru investiție

Și prețul locuințelor puse la vânzare reprezintă un aspect important, în funcție de care îți vei calcula bugetul alocat pentru această achiziție. Este foarte probabil să nu dispui de banii aceștia imediat, așa că vei fi nevoit să apelezi la o bancă, prin intermediul căreia să accesezi creditul necesar acestei investiții. În funcție de plaja de prețuri în care te încadrezi cu venitul din salariu sau din activități independente, vei putea să accesezi o anume sumă de la banca pe care ai ales-o să-ți fie partener.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: