Este apartamentul meu sigur în caz de cutremur?​

Se spune că nicio clădire nu este 100% sigură în caz de cutremur. Un cutremur devastator poate avaria chiar și clădirile noi, construite urmând coduri și standarde înalte. Dar ceea ce un constructor poate să facă atunci când plănuiește ridicarea unei clădiri este să minimalizeze daunele pentru o siguranță sporită a locatarilor.

Cădirile noi din București, precum și cele din întreaga lume, respectă standarde din ce în ce mai înalte de construcție. Se caută ca noile clădiri să fie cât mai rezistente la cutremure și cât mai sigure pentru locatarii lor. Dar, pentru un neavizat, ar părea dificil să poată evalua dacă o clădire se încadrează în aceste norme.

Urmând exemplul Japoniei care are o rată foarte mare de cutremure devastatoare, dar și un plan național bine pus la punct pentru a reduce pierderile, majoritatea țărilor din Europa au adoptat standarde care vin în întâmpinarea a astfel de probleme.

Calitatea face diferența

Pentru că ne gândim în primul rând la siguranța locatarilor noștri, la h4l punem mare preț pe calitatea construcției. Vrem să fim capabili să ne asigurăm clienții că am proiectat și construit clădiri sigure, clădiri rezistente. Este unul dintre motivele pentru care stadiul de planificare durează mai mult. Vrem să fim siguri că ne aliniem standardelor și că respectăm curentul ”home for life”, construind clădiri sigure chiar și în caz de cutremur.

Pentru a reuși să atingem codul și standardele ridicate, am ales să folosim doar materiale de înaltă calitate, de la producători de încredere, care au în spate mulți ani de experiență în domeniu. Apoi, am ales să lucrăm doar cu companii de renume, care au putut să vină în întâmpinarea oricărei probleme cu soluții eficiente, grație oamenilor experimentați și a activității lor exemplare. Și, cel mai important, folosim proiectare 3D BIM pentru a fi siguri că atât proiectarea, cât și construcția în sine sunt făcute la cele mai înalte standarde.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: