Ghid – apartamente 3 camere București

Un apartament cu 3 camere este, de multe ori, un ”next level” pentru o familie căreia i s-au adăugat membrii noi în componență, ori un punct de plecare pentru persoane care își întemeiază o familie și sunt la început de drum în această direcție. Acestea din urmă își vor alege din start o casă spațioasă, în dependență de numărul de membri din familia lor, gândindu-se că această locuință le va fi ”acasă” pentru tot restul vieții.

Dacă și tu te afli într-una dintre aceste categorii sau pur și simplu vrei să faci o investiție pe termen lung, adică să cumperi un astfel de apartament și să-l închiriezi celor interesați, atunci acest material este pentru tine.

Compartimentare – apartamente 3 camere București

Pentru că te-ai orientat către un apartament mai spațios, este important ca el să-ți îndeplinească această nevoie și să fie format din spații cu adevărat utile, care să aducă în centrul său confortul și starea de bine. De aceea, trebuie să ai în vedere felul în care este dimensionat și cum poate fi compartimentat în așa fel încât să fie pe măsura așteptărilor tale. De exemplu, luând în considerare apartamente 3 camere în București, acestea pot avea nenumărate dimensiuni și optimizări, în funcție de construcția din care fac parte. Cu toate acestea, pentru a maximiza utilizarea spațiilor, este indicat ca acesta să fie decomandat, adică din hol să se acceseze toate camerele ori semidecomandat, dacă vorbim despre camera de zi ca loc de reconectare cu membrii familiei, din care să se poată porni către celelalte zone de interes.

În altă ordine de idei, pentru ca un astfel de apartament să ofere tuturor posibilitatea de a se relaxa, a se bucura de lumină naturală și contact cu mediul de afară, accesul către terasă deschisă din fiecare cameră ar fi un avantaj major. În această idee, h4l a proiectat toate casele și apartamentele din portofoliu în așa fel încât fiecare cameră din componență să aibă acces către terasă.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.