Ghid – apartamente 4 camere București


Atunci când îți cauți apartamente cu 4 camere în București, există posibilitatea să nu știi care anume ți s-ar potrivi cel mai bine, mai ales că pe piață ai numeroase oferte, printre care s-ar putea să pierzi din vedere ce e esențial pentru tine. Este important să îți faci o listă cu lucrurile pe care le prețuiești cel mai mult și să consulți ofertele imobiliare din oraș, ca să îți dai seama care este suma orientativă în care să te încadrezi pentru achiziționarea apartamentului. Apoi, fă-ți pe hârtie un plan-schiță al apartamentului perfect pentru tine: decomandat/semidecomandat/nedecomandat, cu tipul de bucătărie preferat (închisă sau open space), living spațios, terasă cu acces din fiecare cameră sau orice alte lucruri ce țin de dimensionarea optimă pentru tine și familia ta. În acest articol vei afla informații utile despre cum să îți alegi corect casa visurilor tale.

Dimensiunile pentru apartamente 4 camere București

Acestea variază între 87 mp și 140 mp, și diferă prin felul în care sunt optimizate spațiile, pe un singur nivel sau chiar pe două, în cazul unui duplex, care va fi, așadar, mult mai generos ca spațiu decât un apartament pe un singur nivel. 

Dacă vorbim despre apartamentele decomandate cu 4 camere, atunci acestea se remarcă prin accesul din hol către fiecare cameră în parte, fapt ce va da mai multă intimitate membrilor familiei. În același timp, acestea se bucură de autonomie calorică, putând fi setată temperatura optimă pentru fiecare locuitor în parte, în camera care îi aparține. În plus, de cele mai multe ori, bucătăria în acest caz este una închisă, dar poți opta, în faza de construcție, pentru una open-space, dacă așa îți dorești, cel puțin atunci când alegi apartamente 4 camere București din cadrul din cadrul cartierelor h4l

Un apartament semidecomandat presupune ca accesul către cel puțin o cameră să se facă prin traversarea alteia, lucru nu așa de plăcut și confortabil, atunci când vorbim despre păstrarea intimității persoanelor cărora le aparține camera de tranzit. Aceasta este potrivită, să zicem, în cazul în care vrei să o transformi în camera copiilor, pentru a fi mai aproape de ei și pentru ca temperatura din ambele camere să fie aceeași, astfel vei economisi mai mult la factura de energie sau încălzire. Un alt avantaj al acestui tip de apartament este prețul, care deseori este mai mic decât cel pentru apartamente 4 camere București decomandate.

Mai există și apartamentele nedecomandate, în care camera de zi (deseori cu bucătărie open-space inclusă) face accesul către dormitoarele existente în acele spații de locuit. Acestea dau un sentiment puternic de ”împreună”, dar de cele mai multe ori, acestea sunt cel mai greu de răcorit sau de încălzit din cauza acestui tip de compartimentare. De altfel, bucătăria situată în centrul casei va lăsa mirosurile de mâncare să pătrundă ușor în celelalte camere, lucru pe care nu mulți l-ar aprecia.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: