Apartamente Băneasa
h4l HOLBAN – Pentru cei care îndrăznesc

Să locuiești în București este o adevărată provocare. Fie că avantajele locuirii într-o metropolă fac viața în aglomerarea urbană mai ușoară, fie că te simți atașat de acest loc într-un mod irevocabil, este necesar să faci eforturi constante de a simți că aparții locului. În acest sens, o locuință într-un cartier care însuflețește viața din București îți poate schimba considerabil percepția asupra acestuia și te poate face chiar să iubești viața în capitală.

Cartierul h4l HOLBAN, aflat lângă Mall Băneasa, respectă criteriile de proiectare și dezvoltare h4l (home 4 life), crescând standardele de calitate a vieții în cartier. Acesta pune la dispoziție locuințe cu suprafețe generoase, cu materiale premium, la prețuri accesibile pentru venituri specifice middle class. În plus, aceste apartamente Băneasa sunt construite în funcție de 3 criterii ce stau la baza filosofiei h4l: însuflețește viațamai mult verdeeficiență, inovație și transparență. Drept urmare, prin redefinirea standardelor în construcția caselor și apartamentelor în România, acestea se aliniază cu viziunea țărilor de vest, unde fericirea locatarilor primează.

Însuflețirea vieții în apartamente Băneasa

h4l HOLBAN, apartamente 4 camere București, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente Băneasa

Prin regândirea modului în care se construiesc locuințele în România și mutând focusul pe calitatea vieții, misiunea h4l presupune însuflețirea vieții, pusă în practică prin 3 elemente importante: echipa h4l care dă viață proiectelor, sistemul h4l de management al calității și oamenii care trăiesc și cred în h4l, ducând povestea mai departe. 

Atunci când locuiești într-un apartament sigur din punct de vedere seismic, cu o arhitectură modernă, cu spații vitrate generoase, în care totul e nou, minimalist, desfășurat în linii fluide și geometrii pe principiul forma urmează funcția, atunci sigur starea ta de bine este în echilibru. Pe lângă amplasarea optimă a cartierului în spațiu și către lumină, compartimentările pentru apartamente Băneasa sunt dimensionate corect, răspunzând unei game largi de nevoi și bugete. În aceeași notă, spațiul interior dispune de camere înalte, luminoase, atent optimizate, așa încât să nu existe suprafețe greu utilizabile. 

În plus, pentru mai multă relaxare și petrecere a timpului în aer liber fără a te deplasa în afară, toate apartamentele h4l au terase mari, de minim 10 mp, cu acces din fiecare cameră.

Cartierul este îmbogățit cu multe spații dedicate pentru răspunderea tuturor nevoilor imediate: zone comerciale, puncte sanitare și farmaceutice, precum și alte spații dedicate care să aducă membrii comunității împreună: grădiniță, sală de fitness, work office gratuit precum și alte spații comune în grădinile interioare pentru menținerea unei vieți sociale active. 

În cartierul h4l HOLBAN te vei simți în siguranță, întrucât este un cartier închis cu acces controlat, locurile de joacă fiind sigure pentru copii, iar membrii comunității se pot baza pe încredere și pe ideea că împărtășesc aceleași valori. În interiorul acestuia, mașinile au locuri de parcare în subteran sau în zonele exterioare ale cartierelor, pentru vizitatori. 10% din aceste locuri de parcare vor fi prevăzute cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. 

În vederea consolidării sentimentului de siguranță în interiorul cartierului, dar și al apartamentelor h4l, centrala de cartier aduce beneficii ce țin de estetică și de spațiu utilizat, eliminând riscurile asociate centralei de apartament. De altfel, nu vor exista revizii la tine în apartament, nu vei inhala gazele de la centrale vecinilor și nici nu va exista niciun risc de explozie, pentru că centrala de cartier este amenajată într-un spațiu special, la care are acces numai personalul specializat. 

Accentul pus pe confort în apartamente Băneasa se va face simțit prin liniștea din interior, dată de o izolare foarte bună a pereților (30 cm cărămidă pentru pereții care delimitează apartamentele), precum și o izolare fonică optimă între etaje. Confortul termic și energetic este dat de combinația dintre izolarea cu vată bazaltică, fațada ventilată (permeabilitate crescută la vapori), uzul de lumină solară pe întreaga durată a zilei, precum și tehnologiile smart pentru eficientizarea consumului. 

Citește despre celelalte 2 criterii în articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: