Alternativa la apartamente Străulești


Zona Străulești este situată în regiunea de nord-vest a capitalei, în Sectorul 1. Pe cât de verde, ofertantă și atrăgătoare ar fi, pe atât de ridicate sunt prețurile la apartamente și la case, mai ales în ultima perioadă. Această zonă s-a dezvoltat recent, găzduind o serie de proiecte imobiliare deținute atât de dezvoltatori imobiliari, cât și de către proprietarii de terenuri. Drept urmare, traficul din această zonă este intens, mai ales la ieșirea din București către Mogoșoaia, dar există și zone mai aerisite, apropiate de natură, lângă pădurea și lacul Străulești.

Zona nu deține în totalitate o infrastructură bine pusă la punct, anumite străzi nefiind asfaltate. Cu toate acestea, dacă vei vrea să scapi de aglomerația și zgomotele din urban, atunci aici ai ocazia să evadezi alegând unul dintre acele apartamente Străulești, pentru că e mult mai liniștit și mai retras locul. Însă prețurile ridicate la proprietăți pot reprezenta un impediment pentru tine sau pentru cei care aspiră să locuiască aici. Tocmai de aceea, trebuie să știi că există și alte alternative la un preț corect de care te poți bucura într-un cartier pregătit să răspundă celor mai variate nevoi ale tale.

h4l HOLBAN, alternativa la apartamente Străulești

h4l HOLBAN, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente Străulești
h4l HOLBAn – alternativa la apartamente Străulești

Dacă vei vrea să te muți într-un loc plin de verdeață, ferit de agitația orașului și care să-ți ofere confortul, relaxarea dar și liniștea de care ai nevoie, h4l HOLBAN este un cartier complet, utilat cu tot ce ai nevoie pentru a fi împlinit. Acesta este construit în baza unei misiuni de a redefini standardele de construcție a caselor și apartamentelor din România, aliniindu-se cu o viziune fresh, specifică țărilor de vest, unde focusul cade pe fericirea locatarilor. Mai mult decât atât, pentru că este din ce în ce mai mare nevoie să integrăm concepte sustenabile în viața de zi cu zi, h4l valorifică sustenabilitatea și inovația în forme cât mai variate în cadrul cartierelor sale. Pentru un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător și o amprentă de carbon mai mică, apartamentele h4l sunt construite în ideea de a eficientiza costurile la încălzire și la energie termică, dar și la celelalte utilități. Asta pentru că, pe lângă izolația termică de vată bazaltică, ferestrele cu vitraje mari, orientarea optimă a clădirilor în spațiu, fațada ventilată și centrala de cartier, variantele h4l la apartamente Străulești sunt pregătite pentru tehnologiile smart pentru reglarea consumului de resurse.

Pe de altă parte, spre deosebire de clădirile noi de apartamente Străulești în care se vând imobile scumpe, înghesuite și compartimentate ineficient, doar pentru a beneficia de facilitățile zonei, cartierul h4l HOLBAN pare a fi un mini-orășel de sine stătător în această regiune a capitalei. Pe lângă faptul că se încurajează ieșirile în interiorul cartierului închis, cu acces controlat, datorită spațiilor dedicate diverse – community center, workoffice, grădini verzi, loc de joacă, sală de fitness, zone comerciale și multe altele – aici sunt foarte multe spații verzi. Peste 33% din suprafața dedicată întregului cartier revine spațiilor verzi, locuitorii simțindu-se liberi să exploreze zona și să petreacă mult timp în aer liber, în siguranță, alături de cei dragi. Mașinile au spații de parcare separate, ori în subteran, ori la periferia cartierului, așa încât oamenii să beneficieze de mai mult aer curat, de mai multă liniște și libertate de mișcare.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: