Apartamente Aviatorilor – alternative


Să-ți găsești un apartament în București, pe care să-l iubești și să-l identifici cu ”acasă”, poate fi o adevărată provocare. Mai ales dacă ești un om care are o viață profesională activă și căruia i-ar fi de folos să locuiască în apropierea centrului business din capitală. Pe de altă parte, efortul intelectual intens are nevoie de recreere pe măsură, deci conexiunea cu natura, parcurile și prilejurile de a respira aer curat sunt absolut necesare. Așa-i că ai vrea să locuiești într-un loc în care poți ajunge cu ușurință la birou, pe jos ori cu bicicleta, ca să salvezi timp prețios pe care l-ai fi pierdut în mod obișnuit în trafic?

Dacă vei adapta filtrele tale de căutare la ceea ce îți dorești cu adevărat, vei vedea că, deși puține, alternativele la apartamentele înghesuite și construite pe repede-înainte în zonele cheie din București îți pot oferi cu adevărat armonia dintre afară și înăuntru pe care ți-o dorești.

Una dintre cele mai căutate zone de locuit în București

h4l HOLBAN, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente de vânzare București, apartamente Băneasa, imobiliare București
Apartamente Aviatorilor – alternativa h4l HOLBAN

Pentru că este una dintre cele mai active zone din București, nordul Bucureștiului oferă numeroase oportunități de relaxare și de divertisment, dar te poate ancora cu ușurință în mediul business corporativ. Proximitatea de Bucharest Business District sau de către alte zone importante de business vor facilita accesul de-acasă până la birou, armonizând acest traseu și transformându-l într-o ocazie de așezare a gândurilor și de me time plăcut, petrecut pe jos, pedalând și ascultând poate ceva interesant în căști. Sau poate muzica orașului te energizează și te bucuri de ea așa cum este, pe drumul tău către job.

O zonă deosebită cu acces către lacul Snagov sau Mogoșoaia, nordul Bucureștiului oferă și numeroase modalități de petrecere a timpului liber, servicii medicale de calitate, fiind și un centru educațional cu renume, găzduind instituții culturale și educaționale de prestigiu. Mai mult, din nordul Bucureștiului se ajunge ușor și rapid pe DN1 către Munții Bucegi și Valea Prahovei, cu destinații plăcute de o zi sau de un weekend. Cumva, să locuiești în nordul Bucureștiului este un privilegiu, din mai multe puncte de vedere, dar mai ales pentru că ai poți accesa cu ușurință și la prețuri corecte apartamente Aviatorilor care să răspundă optim la nevoia de a echilibra viața profesională cu viața de familie.

Alternativa la prețurile foarte mari la apartamente Aviatorilor

Apartamente proiectate corect - 7 criterii pe care să le ai în vedere atunci când îți cauți un apartament
Apartamente Aviatorilor – alternativa h4l MILLENNIUM

Cu toate că zona este deosebit de ofertantă, deseori cu greu poți accesa un apartament sau o casă în nordul Bucureștiului la un preț corect pentru strict ceea ce oferă o locuință amplasată aici. Alternativa la apartamente Aviatorilor,  apartamentele scumpe din această zonă, o reprezintă cartierele situate la o distanță ceva mai mare de zona Aviatorilor, mai retrasă și mai liniștită, dar la care ajungi ușor, fără să întârzii în ambuteiaje. Acest tip de cartiere, care pun focus pe calitatea vieții, într-un amplasament conectat la natură și la cele mai importante nevoi ale rezidenților, sunt cele proiectate de h4l. Acestea nu numai că au un preț corect, acordat la proiectare și construcție de tip premium, dar sunt și accesibile datorită numărului mare de modele de studiouri, apartamente de 2, 3 și 4 camere și duplexuri, pentru toate nevoile ce țin de suprafață, număr de camere și buget.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: