Apartamente cu grădină – h4l THE VILLAGE – pentru cei care își doresc mai mult


Să locuiești în București și să ai o casă cu grădină doar a ta, pentru tine și familia ta, de multe ori pare un vis distant, greu de îndeplinit. De asemenea, să ai parte și de beneficiile incontestabile ale capitalei, dar să te și bucuri de liniște, aer curat, natură și relaxare pare un paradox. Mai mult decât atât, prețurile unor asemenea case, în zone retrase și căutate ale Bucureștiului reprezintă o barieră pentru mulți dintre noi, motiv pentru care ne oprim din a căuta o astfel de locuință. Cu toate acestea, există opțiuni noi și cinstite pe piața imobiliară din capitală, pentru toate nevoile ce țin de suprafețe, compartimentare și buget.

Apartamente cu grădină într-una dintre cele mai râvnite zone ale Bucureștiului

h4l, home 4 life, cartiere care însuflețesc viața, h4l THE VILLAGE, casă de vânzare București

Dacă ne gândim la cartierul h4l THE VILLAGE, care înglobează două concepte într-unul, acela de casă și apartament cu grădină, vom observa că ele sunt o alternativă corectă și împlinitoare la casele cu grădină cu prețuri exacerbate din București. Împrumutând cele mai bune caracteristici ale fiecăruia dintre acestea – case și apartamente cu grădină – h4l a inovat creând un hibrid minimalist, axat pe nevoia de confort și stare de bine, de conexiune activă cu natura, de ancorare în realitatea urbană. 

Astfel, aflat într-o zonă verde și liniștită, cartierul h4l THE VILLAGE este situat pe malul Lacului Șaulei, la 5 minute de mers de Pipera Plaza și 10 minute (cu automobilul) de zona office Bucharest Business District. Dându-i această denumire, THE VILLAGE, ne-am gândit să încapsulăm ideea de ”orășel” de sine-stătător, autonom și cu accent pe satisfacerea celor mai importante nevoi ale comunității care se va dezvolta în cadrul său. Pentru că punem focus pe fericirea locatarilor, am construit spații dedicate în exteriorul caselor cu grădină, așa încât aceștia să simtă că sunt parte a unui întreg bine închegat. Grădini dedicate, sala de fitness, workoffice gratuit, community center, spații comerciale și altele sunt ocazii de recreere dar și de întâlnire și socializare a oamenilor din cartier. 

h4l THE VILLAGE crede în ideea de a-i aduce împreună pe rezidenți, pentru a surprinde esența comunității și a pune în funcțiune motorul unei vieți calitative – colaborarea și înțelegerea cu cei care locuiesc în imediata noastră apropiere. Practic, cel mai simplu mod de a accesa tot ceea societatea are de oferit este de a avea vecini apropiați (David Sim, Soft City). Pentru că această denumire simbolică a cartierului și asocierea cu termenul de apartamente cu grădină nu a fost bine înțeleasă, am redenumit cartierul Case cu grădină, pentru a fi mai ușor de asociat cu viziunea centrală a acestuia.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: