Apartamente de vânzare Aviației – alternativa – h4l MILLENNIUM


A trăi în București ar trebui să fie o bucurie, mai ales dacă privim partea plină a paharului, a nesfârșitelor oportunități de a crește și de a ne dezvolta în orice direcție care ne place. Oraș multilateral, deschis la tot ce înseamnă nou și pregătit să ne răspundă la cele mai adânci preocupări, este un mediu în care, contrar opiniei generale, putem să trăim armonios, în acord cu principii sustenabile care ne aduc mai aproape de natură. În București se simte acut nevoia de aer curat, de mai puțin trafic aglomerat, de mai mult mers pe jos și de cât mai multe spații verzi.

În această idee, h4l a proiectat cartiere cu impact minim asupra mediului înconjurător și care să încurajeze preluarea exemplului în România, redefinind standardele în construcția caselor/apartamentelor și alinierea cu viziunea țărilor din vest, unde primează – fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația. Dacă modul în care sunt construite locuințele se va schimba, mutându-se focusul pe calitatea vieții, atunci oamenii care le-ar locui ar deveni mai echilibrați, mai fericiți și ar putea privi mai des în exterior, unde și-ar putea minimiza impactul asupra naturii. Pe fondul schimbărilor climatice, această atitudine este tot mai necesară.

Locuințe care încurajează contactul cu natura

h4l MILLENNIUM randare A3.4 interior, apartamente de vânzare Aviației - alternativa h4l MILLENNIUM
Alternativa h4l MILLENNIUM la apartamente de vânzare Aviației

Deși te vei bucura să locuiești într-unul dintre apartamente de vânzare Aviației, va crește simultan și dorința de a ieși și de a petrece mai mult timp în aer liber. Orientarea cartierului spre lumină, ferestrele cu vitraje mari, camerele înalte și spațioase, fără spații inutilizabile, precum și ieșirea către terasă din fiecare încăpere, încurajează o armonie interior-exterior. În același timp, confortul, sănătatea și starea de bine sunt prezente în interior, dar și la exterior. Asta pentru că există numeroase ocazii de a petrece timpul în spații dedicate, grădini întinse, community center și work office gratuit și multe altele. Acestea vor da un sentiment de apartenență la un mic orășel pregătit să răspundă tuturor nevoilor rezidenților, fiind un loc de care ei se despart cu greu.

h4l MILLENNIUM este un cartier verde, cu peste 33% din spațiul său destinat grădinilor interioare, adică peste 7615 mp de zone verzi. Astfel, oamenii pot oricând să-și reîncarce bateriile, având acces la activități diverse în sânul comunității, într-un mediu sigur și protector. Fiind un cartier închis, cu acces controlat, acesta are locuri de joacă sigure pentru copii, care se pot simți liberi să se aventureze în incinta acestuia, bucurându-se de facilitățile unui spațiu ferit de pericole, care le permite oricând să alerge, să se plimbe cu bicicleta, cu trotineta ori cu rolele. Accesul către alte zone verzi exterioare cartierului – lacul Snagov, Mogoşoaia sau chiar DN1 spre Munţii Bucegi – se face foarte ușor.

Sustenabilitatea și inovația, prezente în apartamente de vânzare Aviației

h4l MILLENNIUM, drumul spre armonie, Bucuresti, randare exterioară
Alternativa h4l MILLENNIUM la apartamente de vânzare Aviației

Respectul și dragostea față de natură din jurul acestor apartamente de vânzare Aviației se citesc și în tehnologiile folosite în proiectare și construcție, în dotări și finisaje. Astfel, prin modelarea 3D – BIM spațiul de la interior a fost optimizat, dar și cantitățile de materialele de construcție, adaptate în timp real la nevoile de pe șantier, fără a se face aprovizionare în exces. Mai apoi, materialele de construcție alese sunt standardizate, din categorii de cea mai bună calitate, fiind rezistente, durabile și din materie primă reciclată.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: