Imobiliare București – Cum alegi un apartament sau o casă pentru care să ai un randament mare


Investiția într-o casă este cu siguranță o decizie importantă în viața fiecărui om și aceasta se face în dependință de mai mulți factori. Sunt o mulțime de motive personale pentru care alegem o casă sau un apartament, dar este important să ținem cont și de modul în care imobilul își menține își crește valoarea în timp. Cu atât mai mult când, referindu-ne la ideea de a investi în imobiliare București, deseori aceasta este o investiție care poate genera un venit pe termen lung. Fie că imobilul se cumpără cu banii jos, fie că este achiziționat cu ajutorul unui credit, ambele variante au avantajele ei pentru investiție.

Motivele pentru care valoarea investiției în imobiliare București poate crește

h4l MILLENNIUM, drumul spre armonie, Bucuresti, Pipera, Bucharest Business District, Romania, h4l, home 4 life, imobiliare București

Dincolo de elementele care îi asigură valoarea – zona, amplasamentul, cartierul, compartimentarea, orientarea, spațiile – practic, evaluarea holistică a proprietății în sine – ar trebui să ne gândim în ce fel anumite elemente pot crește valoarea pe termen lung a unui imobil.

Valoarea proprietății crește atunci când beneficiile deținerii acesteia, ce țin de veniturile din chirii și câștigurile de capital, depășesc costurile deținerii și întreținerii proprietății. Deși în mod obișnuit valoarea imobilelor crește în timp, există mai multe fluctuații ale acesteia, cauzate de provocările din mediul economic, precum și alte cauze ce nu pot fi controlate – stimulentele fiscale, deducerile și subvențiile, precum și politicile și legile guvernamentale, care pot fi în avantajul sau dezavantajul cererii imobiliare.

De exemplu, inflația poate crește valoarea unei proprietăți, ceea ce aduce beneficii investitorilor imobiliari. Pe de altă parte, schimbările de infrastructură afectează în mod previzibil valoarea imobiliară, iar drumurile noi, extinderea drumurilor existente și intersecțiile suplimentare sau accesul la autostradă, spații și locuri deschise (anterior inaccesibile) pot crește rapid prețurile proprietăților. În același timp, utilizarea unei proprietăți se modifică în timpul conversiei economice. Această modificare poate fi voluntară, cum ar fi atunci când proprietarul imobilului dorește să sporească veniturile din chirie sau din servicii, sau involuntară atunci când proprietarul nu are control asupra unui eveniment economic.

Elementele care asigură valoarea unui imobil

h4l HOLBAN, h4l, home 4 life, pentru cei care îndrăznesc, apartamente de vânzare București, apartamente Băneasa, imobiliare București

Când cumpărăm un apartament sau o casă în București, ne orientăm în funcție de mai mulți factori care îi influențează valoarea. Astfel, zona în care se află acestea contează foarte mult, fie din rațiuni ce țin de accesibilitatea către serviciu, instituții educaționale sau orice alte proximități relevante pentru rezidenți/chiriași. De asemenea, și dotările cartierului, vârsta acestuia și facilitățile ancorate în realitate, acordate la o gamă variată de nevoi sunt puncte cheie care influențează achiziția. De cele mai multe ori, oamenii își doresc o locuință nouă, în care să nu mai investească pentru renovare, dar care are un aer fresh, curat și ușor de acomodat în cazul unei chirii. Compartimentarea și numărul de camere se va adapta la profilul rezidentului/chiriașului ideal, la preocupările sale, la numărul membrilor familiei sale și la multe alte aspecte.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: