Penthouse București – Viața e frumoasă când alegi cel mai bun loc în care să locuiești


Un penthouse este o unitate de locuit premium, de obicei situată la ultimul nivel al unui imobil sau pe acoperișul acestuia. Acest tip de locuință poate oferi o vedere panoramică asupra orașului și poate include caracteristici de lux, cum ar fi o terasă mare, o piscină privată sau o grădină. De obicei, penthouse-urile au costuri mai ridicate decât alte unități de locuit din același imobil, deoarece oferă o locație de top și facilități de lux. Pe de altă parte, în ziua de azi este considerat un penthouse și o locuință care se întinde pe mai multe etaje și care are acces, vedere și deschidere către o un cadru natural unic în zona în care este amplasat.

Puncte de diferențiere penthouse București și alte tipuri de locuințe

h4l THE VILLAGE, case cu grădină, case pipera, pentru cei care își doresc mai mult, h4l, home 4 life, case pipera, penthouse București

Un penthouse București se diferențiază de alte tipuri de locuințe, oferind o experiență de locuit deosebită prin mai multe elemente pentru care deseori acestea câștigă teren în alegerile oamenilor. Un prim astfel de aspect ar fi vederea panoramică asupra orașului ori asupra unui cadru natural, întrucât oamenii au nevoie să-și odihnească privirea pe imagini care să-i încarce pozitiv și care să-i deconecteze ușor de la situațiile stresante din viața de zi cu zi. În plus, cercetările arată că, dacă putem urmări evoluția vremii și vedem schimbările sezoniere cu ajutorul unor vederi panoramice deosebite, ne vom simți mai bine și ne vom stresa mai puțin.

Spațiul suplimentar pe care un penthouse îl prezintă va face locuirea mai confortabilă, întrucât oamenii se simt mai liberi, mai puțini încorsetați de limitările compartimentării unui apartament obișnuit. În acest sens, ei pot experimenta mai ușor cu designul și finisajele cu care rezonează și vor simți mai mult că locuința este despre ei și despre ce îi face să transforme acel spațiu în acasă. Deseori, finisajele unui penthouse sunt de înaltă calitate, iar materialele din care este construit sunt rezistente, durabile și calitative. Acestea vor îmbunătăți vizibil atât aspectul casei, cât și experiența de locuire.

Un penthouse București înseamnă și acces la facilități exclusive. Practic, ori în incinta sa se regăsește o piscină, o grădină ori un teren de sport, ori acesta face parte dintr-un cartier cu multiple zone dedicate. Fie că vorbim de săli de fitness, workoffice, spații verzi, zone comerciale, grădiniță ori alte astfel de modalități de petrecere a timpului, un penthouse vine întotdeauna cu un pachet extra de facilități premium.

Acest tip de locuință va asigura și o siguranță îmbunătățită, adică sisteme de securitate avansate ori apartenența la un cartier închis, sigur, cu acces controlat. În aceeași măsură, proximitatea față de servicii, centrul de business, oportunități educaționale, de agrement ori divertisment sunt deseori un punct de diferențiere puternic în poziționarea unui penthouse în topul preferințelor celor care îți caută o locuință nouă. Deplasarea de la penthouse până la centrele de interes din oraș trebuie să se facă ușor și acesta să nu fie izolat complet.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: