Penthouse de vânzare București


Când auzim cuvântul penthouse, mulți dintre noi îl asociem cu un nivel de locuire exclusivist, de lux și poate chiar inaccesibil din punct de vedere al costurilor de cumpărare și chiar și de întreținere. Totuși, de unde a apărut acest termen și de ce îl asociem cu tipul acesta de imobile? Din punct de vedere etimologic, cuvântul „penthouse” este derivat din cuvântul francez vechi „pendre”, care înseamnă „a atârna”. Acest lucru se referă probabil la faptul că aceste tipuri de unități rezidențiale sunt de obicei situate la etajele superioare ale unei clădiri și pot părea că „atârnă” de acoperiș sau de nivelurile superioare ale structurii.

Cumva, și datorită acestei idei de a vedea lumea „de sus” inspiră ideea de superioritate și de inaccesibilitate. Acest concept al apartamentului penthouse, ca unitate rezidențială de lux situată la ultimele etaje ale unei clădiri, își are originile la începutul secolului XX. Termenul „penthouse” a fost folosit pentru prima dată în Statele Unite în anii 1920 pentru a descrie o structură suplimentară, mai mică, care a fost construită pe acoperișul unui bloc de apartamente. Aceste structuri au fost adesea folosite ca spații de dormit, camere de relaxare și de recreere.

Cum accesezi un penthouse de vânzare în București

h4l MILLENNIUM, Drumul spre armonie, București, Pipera, specificații tehnice, penthouse de vânzare București

De-a lungul timpului, conceptul de penthouse a evoluat pentru a se referi la o unitate rezidențială de ultimă generație care se află la ultimele etaje ale unei clădiri și include dotări și finisaje de lux. În Statele Unite, penthouse-urile sunt adesea asociate cu luxul și exclusivitatea și sunt de obicei mai scumpe decât alte unități din clădire.

Conceptul de penthouse a fost adoptat în alte țări din întreaga lume, iar unități rezidențiale similare pot fi găsite într-o varietate de locații și stiluri arhitecturale. Și în București există penthouse-uri de vânzare, încadrându-se într-o gamă variată de prețuri. În general, cele mai scumpe sunt deosebit de luxoase și exclusiviste și sunt ocupate de persoane care își pot permite costurile ridicate de închiriere sau cumpărare. Acestea pot include oameni de afaceri de succes, directori, celebrități și alte persoane cu venituri mari.

Cu toate acestea, este important de reținut că nu toate penthouse-urile sunt la fel, iar caracteristicile specifice și facilitățile unui penthouse pot varia foarte mult, chiar și în capitală. De exemplu, chiar dacă unele penthouse de vânzare București pot fi mult mai mari și mai opulente, cu caracteristici precum terase private, piscină interioară, spații exterioare deosebite, finisaje și electrocasnice de ultimă generație, există și unele relativ mici și modeste în ceea ce privește finisajele și dotările.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: