Apartamente cu terasă București


Când locuiești în București, îți dai seama cât de important devine, la un moment dat, ideea de a avea propriul loc de relaxare chiar în interiorul casei. De cele mai multe ori, îți este negată această dorință, mai ales dacă îți alegi viitoarea locuință într-una dintre cele mai active zone ale orașului, întrucât cartierele de aici par a fi aglomerate și înghesuite. În acest sens, multe dintre apartamentele noi nu sunt compartimentate corespunzător, au parte de spații inutilizabile ori au în componență terase mici, pe care destul de rar le poți folosi. 

Pe fondul parcurilor tot mai puține, înlocuite parțial sau total de construcția altor clădiri, și a zonelor de agrement plasate de obicei la periferia orașului, se simte tot mai acut nevoia de a ”face rai din ce ai”. Asta în sensul de a aduce natura în casele noastre și de a crea un microclimat benefic pentru sănătate și armonie în rutina zilnică. Este vital ca noile cartiere să aibă în vedere integrarea unor astfel de spații, la care oamenii să aibă acces ușor, chiar din propria locuință.

De ce să alegi unul dintre apartamente cu terasă București

h4l MILLENNIUM, Drumul spre armonie, Pipera, București, h4l, apartamente cu terasă București
Apartamente cu terasă București – h4l MILLENNIUM

Atunci când apartamentul pe care ți l-ai ales este bine compartimentat, cu spații generoase și ieșire către terasă din fiecare cameră, atunci vei fi tentat să petreci cât mai mult timp în contact cu aerul de afară.

De exemplu, aici poți face exerciții în aerul proaspăt al dimineții, ori poți lua micul dejun sau să-ți bei cafeaua bucurându-te de ciripitul păsărelelor. Este dovedit științific că, dacă deschizi fereastra la începutul zilei sau ieși pe terasă, nu numai că sănătatea ta fizică va avea de câștigat, dar și sănătatea ta mintală ar putea fi, de asemenea, îmbunătățită. Vederea frumoasă asupra împrejurimilor și aerul curat te vor binedispune. De altfel, expunerea la natură ajută la scăderea nivelului de stres acumulat de-a lungul unei zile de muncă, iar luarea mesei pe terasă ne ajută să ne relaxăm, motiv pentru care digestia se face corespunzător. În aceeași idee, o terasă poate fi privită și ca locul care facilitează socializarea și întâlnirile cu cei dragi și cu prietenii, luând locul livingului atunci când vremea de afară este favorabilă. 

În plus, o terasă te poate inspira să o amenajezi în felul care ți se potrivește, așa încât să răspundă nevoilor și preferințelor tale. Astfel, poate fi văzută ca un spațiu optim de micro grădinărit, un colțișor de relaxare cu mobilier de exterior, pe care îl poți delimita discret de terasele vecinilor, pentru mai multă intimitate, prin intermediul unor soluții de tip pereți vegetali ori grădini verticale. 

Pe de altă parte, viața aglomerată din București te determină să cauți cât mai multe ocazii de a te relaxa, de a petrece timp în natură și de a opta pentru spații care îți oferă confortul și liniștea de care ești privat în jungla urbană. O alegere potrivită, care îndeplinește toate aceste criterii, este orientarea către apartamente cu terasă București.

Cartierele h4l sunt o alternativă la modul în care se construiesc case și apartamente în România, punând în prim plan fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația. Aceste lucruri se traduc prin însuflețirea vieții (arhitectură modernă, spații de locuit confortabile – benefice creării unui microclimat sănătos, prezența unor spații dedicate comunității), mai mult verde în cadrul cartierelor (cât și poziționarea acestora în apropierea unor cadre naturale), eficiență/inovație/transparență (tehnologii smart, materiale de construcții durabile, preț corect).

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: