Apartamente noi București – h4l construiește mai multe cartiere în București

Când cauți apartamente noi București, care să-ți fie ”acasă” pentru următoarea perioadă sau pentru toată viața, este uneori dificil să alegi cea mai bună opțiune pentru tine, mai ales când asta presupune stabilirea profilului de apartament care ți se potrivește și alegerea lui dintr-o sumedenie de opțiuni disponibile. Dacă ești hotărât să-ți cumperi o locuință din oferta de apartamente noi București, cel mai important pas pe care trebuie să-l faci este să consulți un ghid pentru a stabili preferințele și filtrele care îți vor contura alegerea. 

Odată ce ai trecut prin acestea și ai făcut o listă prin care ai restrâns filtrele căutării tale, stabilind un buget, zona vizată și tipul de casă/apartament pe care ți-l dorești, poți trece la următoarea etapă, având grijă să verifici următoarele aspecte:

  • Imobilul să fie parte dintr-un cartier care va îmbunătăți considerabil calitatea vieții, ca rezultatul al unei viziuni atente cu mediul și care pune preț pe resursele naturale, construind astfel clădiri durabile și rezistente în timp.
  • Apartamentul sau casa aleasă să fie un spațiu care influențează starea de bine și sănătatea, de preferat cu vitraje generoase, compartimentare eficientă, fără spații inutilizabile;
  • Viitoarea locuință să-ți dea voie să iei mai des contact cu aerul și vremea de afară, fără să pleci de acasă, fie printr-o terasă deschisă, fie printr-o grădină proprie
  • Tehnologiile de proiectare și construcție, precum și materialele folosite sunt calitative, apartamentele din cartierul ales fiind locuințe pregătite să fie smart homes și să răspundă preocupărilor legate de eficientizarea consumului de resurse.
  • Cartierul ales are în componența sau proximitatea sa spații verzi, de recreere și agrement sau destinate întâlnirii membrilor din comunitatea de locatari.
  • Acesta beneficiază de spații dedicate, zone comerciale, de workoffice și sală de sport care să îndeplinească cele mai importante nevoi ale rezidenților. 
  • Grădinița, amplasamentul într-o zonă cu multiple opțiuni educaționale și culturale vor fi considerate un plus.
  • Zona oferă acces facil către unități sanitare, locuri de muncă sau centre de business, pentru ca tu să nu petreci prea mult timp în trafic de acasă până la serviciu și invers. 

Acestea sunt doar câteva idei care te ajută să răspunzi la cele mai importante curiozități legate de apartamente noi București și despre facilitățile pe care cartierele din care acestea fac parte ți le vor pune la dispoziție. Preferințele personale și dorința ta de a locui într-o casă/ într-un apartament în care viața ta să se însuflețească se vor agăța de un singur scop: bucuria de a trăi în prezent. 

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: