Case de vânzare Corbeanca


Comuna Corbeanca este o zonă foarte căutată de case din proximitatea Bucureștiului. Aceasta se află în partea de nord a județului Ilfov pe malurile râului Cociovaliștea, care izvorăște din vestul comunei în pădurea Valea Mocanului. Poate fi ușor de înțeles de ce tot mai mulți bucureșteni sunt atrași de acest loc, întrucât este o zonă înconjurată de natură, poziționată ceva mai departe de zgomotul etern al capitalei. Cu mai multă liniște, aer mai curat și mai multe posibilități de a petrece timpul în aer liber, Corbeanca pare a fi o cale bună de a evada din București. În același timp, tocmai pentru că nu te rupi total de capitală și rămâi în conexiune cu lucrurile care te leagă de București (job, servicii medicale, educație, divertisment etc), a-ți construi o nouă viață în case de vânzare Corbeanca pare a fi o variantă destul de bună.

Prin comună trece șoseaua județeană DJ101, care o leagă spre vest de Buftea, și spre est de Balotești, Moara Vlăsiei și mai departe în județul Ialomița de Fierbinți-Târg și Jilavele. Acest lucru înseamnă că traficul va fi, de obicei, aglomerat, având în vedere că drumurile care traversează comuna sunt destul de circulate. Asta presupune faptul că, dacă lucrezi în București, vei avea nevoie de multă răbdare, dar și de timp în plus de petrecut în mașină, dus-întors, dimineața și seara, pentru a ajunge din zona de case de vânzare Corbeanca la job și de la job acasă.

O bună alternativă la case de vânzare Corbeanca pentru tine ar fi să alegi o casă cu grădină privată, amplasată într-un cartier cu mai mult verde, apropiat de cadre naturale îmbietoare și care să-ți ofere și posibilitatea să fii în interiorul orașului. Pare imposibil, nu? Sigur te gândești că o astfel de variantă te-ar costa o avere și că ar fi vorba fie de o vilă exclusivistă, fie de un penthouse cu vedere panoramică asupra orașului. 

h4l îți propune un cartier de case amplasat în Pipera, într-o zonă verde și liniștită, pe malul Lacului Șaulei, ca o alternativă la case de vânzare Corbeanca. Pe o suprafață de teren generoasă, 270 000 mp, se vor construi 1136 de case (P+1) cu grădină între 35 și 70 mp și 148 de case de tipul TOWNHOUSE (P+2) cu grădină între 100 și 200 mp, cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei, la un nivel de calitate a locuirii premium. Aici vei putea experimenta o viață mai bună în oraș, mai ales că viziunea h4l este conturată pe 3 direcții importante: însuflețește viațamai mult verde și eficiență/transparență/inovație

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: