Case de vânzare Voluntari – o vedere de ansamblu a ofertelor din această zonă

Dacă te-ai gândit să cumperi o casă într-o zonă mai liniștită din apropierea Bucureștiului, atunci probabil că ai luat în considerare și zona de case de vânzare Voluntari. Ca alternativă la stilul de viață agitat, aglomerația și zgomotul capitalei, vei găsi opțiuni pe care merită să le ai în vedere. 

Acest oraș se află între două cursuri de apă, Colentina și Pasărea și este situat în partea de nord-est a municipiului Bucureşti. Este lesne de înțeles de ce tot mai mulți oameni își doresc să locuiască aici, mai ales pentru că pe teritoriul acestuia se găsesc întinsele păduri ale Vlăsiei (pădurile Tunari, Vulpachi, Pasărea), dar și suprafețe agricole vaste, semn că aici poți să ai parte de natură mai mult decât de obicei. 

Din punct de vedere administrativ, orașul Voluntari integrează în componența lui teritorială două zone distincte ca localizare geografică, dar unitare: Voluntari şi cartierul Pipera. Ultimul este situat la o distanță de 7 km faţă de centrul capitalei, această zonă aflându-se în plină dezvoltare, construindu-se sute de noi locuinţe, observându-se o tendinţă actuală de modernizare din punct de vedere arhitectural a localităţii. Din punct de vedere organizatoric, zona Voluntari are o evoluţie strâns legată de cea a Bucureştiului, astfel încât, când vorbim despre case de vânzare Voluntari, vom da de prețuri similare cu cele din alte zone de case de la periferia capitalei. De cele mai multe ori, acestea se găsesc fie deja construite, fie integrate în cadrul unor blocuri de apartamente. Există și situația în care poți cumpăra un teren și îți construiești casa după bunul plac, dar asta implică un proces mai anevoios de derulare a acțiunilor necesare în acest sens. 

Cum găsești mai ușor case de vânzare Voluntari

h4l THE VILLAGE, București, Pipera, Pentru cei care își doresc mai mult, vile de vânzare București, case de vânzare Voluntari
Case de vânzare Voluntari – h4l THE VILLAGE

Dacă totuși îți dorești să alegi o casă dintre case de vânzare Voluntari, trebuie să știi că vei avea ceva de căutat până vei găsi una la un preț corect, a cărei valoare să nu fie supraevaluată pe baza apartenenței la zonă dar și a faptului că aici a crescut cererea imobiliară. Multe dintre case de vânzare Voluntari se află la prețuri exclusiviste și construite somptuos, dar vei putea găsi și case la prețuri rezonabile, cu grădini private ori cartiere noi de apartamente, cu anumite facilități incluse în apropiere.

Un exemplu optim de case de vânzare Voluntari, sunt cele din componența cartierului h4l THE VILLAGE, care este situat pe malul lacului Șaulei, cu o vedere impresionantă și cu acces către promenadă și ecosistemul existent acolo. Te vei bucura de cadrul natural care te va îmbia să stai afară cât mai mult timp, dar și de propria grădină, în care poți ieși direct din bucătărie sau living. h4l THE VILLAGE are în componență o varietate de case așezate pe o suprafață de 270 000 mp, 1136 de case fiind construite în regimul P+1, cu grădină între 35 și 70 mp, iar restul 148 de case sunt mai spațioase (P+2), cu grădină între 100 și 200 mp și cu vedere și acces direct spre Lacul Șaulei.

Cartierul de apartamente h4l MILLENNIUM este situat zona de nord-est a Bucureștiului, în apropierea zonei office Bucharest Business District, în care vei ajunge într-o plimbare pe jos de 15 minute. Dacă lucrezi în această zonă, îți va fi ușor să echilibrezi viața profesională cu cea de familie, având la dispoziție numeroase beneficii asociate zonei (educaționale, de lucru, de agrement ori de recreere). Acesta au în componență, la fel ca toate clădirile de apartamente h4l, parcuri de minim 2000 de metri, 33% din suprafața cartierelor h4l fiind acoperite de spații verzi. În plus, fiecare cameră din apartament are ieșire către terasă, unde poți fie să-ți bei cafeaua și să servești micul dejun, fie să faci activități recreative, precum micro grădinăritul ori cititul.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: