Vile de vânzare București – Eficiență, inovație, transparență – h4l The VILLAGE


Vine un moment în care vrem ca viața să se așeze mai lin, în care aglomerația și zgomotul orașului nu ne mai aduc satisfacția pe care o simțeam în studenție sau după ce ne-am luat primul nostru job. Învățând mai apoi pe de rost muzica orașului și înțelegând că e în regulă să dansăm pe ea atunci când chiar avem nevoie, am început să ne dorim să mai încetinim pasul și să vrem să ne bucurăm tot mai des de liniște și de natură.

Orașul îl iubim în continuare, este centrul tuturor oportunităților noastre de învățare, de divertisment și agrement, pe lângă celelalte servicii de care nu ne putem lipsi și datorită cărora ne simțim în siguranță. Cum ar fi însă, dacă am descoperi un loc în care să ne putem bucura și de beneficiile urbanului, dar și de privilegiul de a trăi într-un cartier care să pună accent pe valorile cu care rezonăm cel mai mult?

h4l vine în întâmpinarea noastră, proiectând și construind case și apartamente care se aliniază cu viziunea țărilor din vest, unde primează fericirea locatarilor, punând în același timp accent pe sustenabilitate și pe inovație. Astfel, regândind modul în care se construiesc locuințe în România, se mută focusul pe calitatea vieții locatarilor, care devin cea mai importantă componentă în acest proces.

De ce să alegem să locuim în vile de vânzare București

h4l THE VILLAGE, Pentru cei care își doresc mai mult, pe malul Lacului Șaulei, harta, București, vile de vânzare București
Vile de vânzare București – h4l THE VILLAGE

Dacă ne dorim să rămânem în contact cu toate lucrurile care ne aduc împlinire în oraș, dar să avem spațiu și pentru relaxare, timp de calitate cu cei dragi și mai multă conexiune cu natura, atunci alegerea unei vile de vânzare București poate fi o soluție optimă pentru noi. Și când spunem vilă, nu ne referim la acele construcții somptuoase și exclusiviste, pe care numai oamenii cu venituri foarte mari le pot accesa.

h4l THE VILLAGE este un cartier de case cu grădină, care împrumută caracteristicile unui apartament și ale unei case, acestea fiind compartimentate optim și cu aceleași particularități cunoscute ale unei vile de vânzare București: dispunerea pe mai multe niveluri (1136 de case P+1 și 148 de case de tipul TOWNHOUSE, P+2), grădină privată (între 35 și 200 mp, în funcție de tipul casei) și facilități premium de care se bucură toți rezidenții cartierului (sală de fitness, zone comerciale, spații verzi și de recreere, locuri de joacă, community center, work office gratuit și multe altele).

Mai mult, pentru toate acestea, prețul este accesibil și corect, corelat exact cu resursele utilizate în proiectare și construcție, fără a se exagera când vine vorba de amplasament, condiții sau materialele folosite. Mai mult, modelul de proiectare 3D BIM ajută întreaga echipă implicată în procesul de proiectare și construcție să lucreze împreună pe același set de informații, pentru o colaborare optimă, care elimină riscurile de orice fel, precum și risipa materialelor. Acest program va determina optimizarea costurilor, precum și armonizarea tuturor activităților de pe șantier, pentru a concretiza misiunea h4l de a aduce confort real și stare de bine în interiorul cartierelor și locuințelor.

Citește articolul complet aici.

Proiecte h4l

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

h4l projects

h4l THE VILLAGE
h4l MILLENNIUM
h4l HOLBAN
h4l SEBASTIAN PARK
h4l WEST GARDEN POLITEHICA
h4l WEST GARDEN BRAȘOV
h4l LAKEVIEW

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: